Insurgent


Divergent serisinin ikinci filminde de tam bir aksiyon izleyeceğinizden emin olabilirsiniz. Her zaman ki gibi ilk filmin performansının altında kalmış olsa da izlemeye değer...
6,4
Your rating: 
  -/10 
Ratings: 6,4/10 from 109.191 users   Metascore: 42/100 
Reviews: 229 user | 252 critic | 40 from Metacritic.com

Futüristik bir distopyada geçen öyküde, beş farklı fraksiyona bölünen bir toplumun tüm yaşantısının bu hiyerarşik yapı üzerine inşa edildiğini ve belli bir yaşa gelen gençlerin kendileri için biçilen sınıflardan birine dahil edilerek eğitilmelerini izlemiştik. Bu hiyerarşik yapılanma içerisinde kendine has bir kategoriye sahip olan Tris ise, öykünün finalinde hem çevresindeki insanları hem de işleyen bu düzeni değiştirecek güce sahip olduğunu keşfetmişti.








Veronica Roth'un öyküsünden beyazperdeye aktarılan serinin devam filminde ise; Tris'in kişisel tercihinin tercihinin sonucunda bir devrim hareketi başlatırken, yayılan bu isyanın hiyerarşik yapıyı yavaş yavaş çözerek, var olan düzenin değişmesine tanık olacağız! Mücadeleye kaldığı yerden devam edecek olan Tris'in yolculuğunun bu ikinci ayağını perdeye taşıyacak isim ise, yönetmen Robert Schwentke olacak. 

TRAILER
Kaynak :http://www.beyazperde.com/filmler/film-221361/

Yorumlar