Arrow


8,2
Your rating: 
  -/10 
Ratings: 8,2/10 from 125.142 users
Reviews: 220 user | 25 critic

Stars:

, ,  | »


Sezon 1


  Milyarder bir çapkın olan Oliver Queen korkunç bir deniz kazasından sonra hayatında yeni bir sayfa açar. Beş yıl boyunca bulunamayan ve öldüğü zannedilen Oliver sonunda Büyük Okyanus'un ortasındaki tropik bir adada bulunur. Oliver Starling City'e, evine geri döner. Kendisini karşılayan annesi Moira, kız kardeşi Thea ve en iyi dostu Tommy, Oliver'ın son beş sene içinde yaşadığı şeyler yüzünden çok değiştiğini fark ederler. 



  Birçok süper kahraman gibi Oliver da dönüştüğü adamı insanlardan saklamak ister ama bir taraftan da eskiden işlediği günahların bedelini ödemeye de kararlıdır. Bu nedenle suçlularla mücadele etmek ve şehrin eski ününe kavuşmasını sağlamak için gizli Green Arrow kişiliğini yaratır. Ancak Green Arrow'un yetkisi olmadan düzeni korumaya çalışırken kullandığı yöntemler bazılarının canını sıkmaktadır. Detektif Quentin Lance'in en büyük dileği (Oliver'ın eski kız arkadaşı Laurel'in babası) Green Arrow'u yakalamaktır. Bir süre sonra Oliver'ın dönüşünden çevresindeki bazı insanların memnun olmadığı da anlaşılır...

Yazı Alıntıdır: http://www.sinemalar.com/dizi/199244/arrow-sezon-1



Sezon 2


  Oliver’ın gelecekteki aktivitelerinin babasından kendisine kalan listedeki isimler etrafında dönmeyeceğini öğrenmek güzel oldu. Bu ilk sezondaki bölümler için iyi bir konu oluştursa da, dizi kısmen My Name is Earl’e benzemeye başlamıştı. Üzerinde çalışılacak kötü adamların listesi uygun bir konu noktasından daha fazlasıydı.

  Buna ve Oliver’ın Glades’in yok edilmesinden sonra Starling City’i terk etmiş olma ihtimaline dayanarak şunu söyleyebiliriz ki süper kahraman korumaya yemin ettiği şehri kurtaramadıktan sonra üzüntü içinde başlığını bir kenara bırakmış olabilir. Ok ve yay adaleti olmadan dizinin ismi de Arrow olmaz. Ama bu sezonda iki yeni kötü adamın gireceğini biliyoruz. Yani Oliver inzivaya çekilse de, bu çok uzun sürmeyecek.

Yazı Alıntıdır: http://divxplanet.com/icerik/316/

Yorumlar