Teen Wolf




7,8
Your rating: 
  -/10 
Ratings: 7,8/10 from 43.823 users
Reviews: 79 user | 21 critic

Stars:

, ,  

  Michael J. Fox’un 1985 tarihli filminden uyarlanan Teen Wolf, kurtadam efsanesi ve MTV’nin elinin değdiği müzikleriyle, fantastik gençlik dizisi janrının son ürünü.



  Dizi sosyal serseri Scott McCall etrafında dönmektedir. Scott, Beacon Hills Lisesi'nde lakros oynayan genç bir öğrencidir. Bir gece kurtadamın biri tarafından ısırılmasıyla hayatı büyük ölçüde değişir. En iyi arkadaşı Stiles ve gizemli kurtadam Derek'in yardımıyla bir kurtadam olduğunu keşfetmesi üzerine, yeni keşfettiği kimliğinin içinde sunulan birçok tehlike ile ergenlik yaşamını dengelemeyi öğrenmekte zorlanır. Âşık olduğu kişiyi korumak ve etrafındakilerle olan ilişkilerini dengelemek zorundadır.

Yazı Alıntıdır: http://tr.wikipedia.org/wiki/Gen%C3%A7_Kurt






Sezon 1 Trailer




Sezon 2 Trailer



Sezon 3 Trailer

Yorumlar

  1. Anıl bey sizi yakından takip ediyorum bu yararlı paylaşımlarınız için de teşekkür ederim :)size bir sorum olacak; kurt zombi dizilerini pek sevmiyorum da acaba bu diğerlerinden farklı mı?izlememi tavsiye edermisiniz?teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. Yorumun için teşekkürler kardeşim :D .Sorunun cevabına gelecek olursak aksiyon,,macera,romantik konular dahil herşey var, bunları seviyorsan beğenebileceğin bir dizi...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder